Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Κατ΄αρχάς εμείς οι Έλληνες σε μία Τουρκοκουρδική διένεξη θα υποστηρίζαμε τους Κούρδους διότι ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου. Οπότε τα Ελληνικά ΜΜΕ υπερθεματίζουν για τους Κούρδους διότι φθείρουν τον αντίπαλο τουρκικό στρατό που χρόνια εγκληματούσε, με τις πλάτες των ΗΠΑ και των Δυτικών, εις βάρος του ελληνισμού.

Διότι, το 1922 στην Μ. Ασία, το 1955 στα Σεπτεμβριανά και το 1974 στην Κύπρο, οι Τούρκοι χωρίς την συγκατάθεση των Δυτικών δεν θα έκαναν τίποτα. Άρα εμείς οι Έλληνες καλό είναι να κοιτάζουμε και τους ΝΑΤΟικούς δήθεν συμμάχους μας, πως μας συμπεριφέρονται έναντι της Τουρκίας και όχι μόνο, διότι το ανύπαρκτο θέμα «Τσαμουριάς» το συντηρούν οι ΗΠΑ, το όνομα «Μακεδονία» οι ΝΑΤΟικοί σύμμαχοί μας το έχουν δώσει προ πολλού, το σχέδιο Ανάν και άλλα πολλά.

Πάμε τώρα στους Κούρδους που είναι ο στρατηγικός εταίρος του ΝΑΤΟ στην Μ. Ανατολή και το ιμπεριαλιστικό εργαλείο του Ισραήλ για επικυριαρχία σε όλη την περιοχή. Στα πλαίσια αυτά όλα τα ελληνικά ΜΜΕ στάζουν μέλι για τους Κούρδους αλλά αγνοούν επιδεικτικά την συνεργασία με ηγετικά στελέχη του ISIS που έκοβαν κεφάλια στους αλλόθρησκους.

Η ΝΑΤΟισραηλινή προπαγάνδα επισκιάζει τα πάντα. Στις 7 Φεβρουαρίου οι δυνάμεις των Κούρδων μαζί με στελέχη του ISIS, κατόπιν σφοδρών βομβαρδισμών των ΗΠΑ στις θέσεις του συριακού στρατού, εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση, εκμεταλλευόμενη τις σοβαρές απώλειες του συριακού στρατού από τους βομβαρδισμούς.

Η επίθεση απέτυχε. Ο συριακός στρατός κράτησε τις δυνάμεις του αλλά τα πνεύματα οξύνθηκαν τόσο που οι επίλεκτες δυνάμεις ISIS Hunters των Σύρων, έχοντας χάσει 10 χριστιανούς συμμαχητές τους έβγαλαν ανακοίνωση που έλεγε.

“Since now there is no difference for us between ISIS and Kurds. Same terrorists, same attitude towards them. Kurds, be sure, ISIS Hunters are going to hunt you on Syrian soil like your ISIS mercenaries are hunted. Our brothers will be revenged!”

Δηλαδή το ISIS=KURDS. Ταυτίζουν πλέον ανοιχτά τους Κούρδους με τους τρομοκράτες του ISIS. Άρα οι ΗΠΑ συνεχίζουν το σχέδιο διαμελισμού της Συρίας και πλέον για εργαλείο τους αντί το ISIS έχουν τους Κούρδους που πολεμά τον συριακό στρατό. Για να αναγκαστούν οι Σύριοι να ταυτίσουν το ISIS με τους Κούρδους έγιναν μία σειρά από προδοτικές ενέργειες από τους Κούρδους:

  1. Οι Κούρδοι συνεργάστηκαν με το ISIS στην απελευθέρωση της Ράκκα κατόπιν διαπραγμάτευσης και παρότρυνσης από τις ΗΠΑ που ελέγχουν τα ηγετικά στελέχη του ISIS.
  2. Προήλασαν σε μία απόσταση 90 χιλιομέτρων μέσα στην ελεγχόμενη από το ISIS περιοχή χωρίς να πέσει μία τουφεκιά και έφτασαν στo εργοστάσιο Conoco που είναι το μεγαλύτερο του είδους επεξεργασίας φυσικού αερίου στη Συρία λίγο πρίν το απελευθερώσει ο Συριακός στρατός που μάτωνε εναντίον του ISIS.
  3. Ήρθαν πάλι σε συνεννοήση με τα ηγετικά στελέχη του ISIS για την παράδοση των κοιτασμάτων πετρελαίων της επαρχίας Deir El Zour που αποτελούν το 50% του Συριακού πετρελαίου.

Και όλα αυτά τα έκαναν ενώ ο Συριακός στρατός τους είχε εξοπλίσει στις αρχές του πολέμου με βαρύ οπλισμό, για να πολεμήσουν εναντίον των τζιχαντιστών και στην Τουρκική εισβολή στο Αφρίν άφησε 5.000 Κούρδους στρατιώτες να περάσουν μέσα από τις ελεγχόμενες από τον Συριακό στρατό περιοχές, να πάνε στην περιοχή Αφρίν να πολεμήσουν τους Τούρκους εισβολής.

Κρίμα, για τους αγνώμονες και αχάριστους Κούρδους που επί χρόνια η Συρία τούς φιλοξένησε στα εδάφη της, προστατεύοντάς τους από τις θηριωδίες των Τούρκων,καταδιωκόμενοι το 1980 έφτασαν στην Συρία για να σωθούν. Το 1980 έφτασαν στην Συρία 2 εκατομμύρια Κούρδοι και οι Σύριοι τους φιλοξένησαν. Ο Άσαντ τους έδωσε όπλα για να προστατευθούν για 2η φορά από τους τουρκόφιλους τζιχαντιστές και τώρα οι άπληστοι Κούρδοι στρέφουν τα όπλα κατά της Συρίας και συνεργάζονται με τους αποκεφαλιστές του ISIS. «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος» έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες.

Οι Κούρδοι επί Κεμάλ λεηλήτησαν τις περιοχές των Ασσυρίων και Αρμενίων χριστιανών, τις κατέλαβαν και λειτούργησαν ως το εργαλείο αποχριστιανοποίησης της Τουρκικής Δημοκρατίας. Τώρα λειτουργούν από τις ΗΠΑ και Ισραήλ ως το εργαλείο διάλυσης της Συριακής Δημοκρατίας.

Ως άνθρωποι θα θέλαμε οι Κούρδοι να αποκτήσουν το δικό τους κράτος και να απελευθερωθοὐν, αλλά είναι άδικο να κατακτήσουν εδάφη που δεν τους ανήκουν όπως η Συρία.

Ως Έλληνες θα θέλαμε να φθείρουν τον τουρκικό στρατό και να καταρρακώσουν την έπαρση και αλαζωνεία των Τούρκων στρατηγών.

Αλλά θα πρέπει να μην ξεχνούν ότι οι σύμμαχοί τους Αμερικανοί, τούς είχαν προδώσει στην επανάσταση κατά του Σαντάμ, όπως και στο δημοψήφισμα του Μπαρζανί το φθινώπορο του 2017 πάλι οι ΗΠΑ και Ισραήλ σφύριξαν αδιάφορα. Και θα πρέπει να ξέρουν ότι οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να στείλουν 100.000 στρατό να τους προστατεύσει από τις δυνάμεις Τουρκίας, Ιράν, Συρίας και Ιράκ που πολύ σύντομα θα τους συμπιέσουν.

Ήδη η Τουρκία ξεκίνησε στο Αφρίν … και οι Κούρδοι έχουν μόνο 30 -35.000 μαχητές.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here