Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

«Το Ισραήλ εναντίον του Σόρου» – ακούγεται περίεργο για πολλούς. Το Ιράν έχει ονομάσει Σόρο έναν Σιωνιστή. Ωστόσο, αν ζητήσετε από τους πολιτικούς σιωνιστές Ισραηλινούς, αυτοί ονομάζουν τον Σόρο έναν από τους πιο απεχθούς ανθρώπους στον πλανήτη.

Ως εκ τούτου, η δήλωση του ισραηλινού Υπουργείου Εξωτερικών κατά του Σόρος δεν αποτελεί έκπληξη: «Αυτός ο άνθρωπος προσπάθησε κατά καιρούς να υπονομεύσει τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του Ισραήλ, υποστηρίζοντας διάφορες οργανώσεις που ασχολούνται με τη διάδοση ψεμάτων εναντίον του εβραϊκού κράτους και προσπαθούν να τους στερήσουν του δικαιώματος της αυτοάμυνας ».

Η τρέχουσα σύγκρουση ξέσπασε σε σχέση με την εκστρατεία κατά του Σόρος στην Ουγγαρία, την οποία ξεκίνησε ο Πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν. Σε ουγγρικούς δρόμους, κρεμάστηκαν αφίσες, οι οποίες αντανακλούσαν το δίκαιο αίτημα των Ούγγρων να μην παρεμβαίνουν στις εσωτερικές τους υποθέσεις. Όπως είναι γνωστό, ο Σόρος καταδίκασε την κυβέρνηση της Ουγγαρίας για την απροθυμία της να φιλοξενήσει μουσουλμάνους πρόσφυγες. Η απάντηση του Orban είναι πλήρως συνεπής με τις απόψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ούγγρων, όπου οι δισεκατομμυριούχοι με βάση το εξωτερικό δεν πρέπει να παρεμβαίνουν στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας τους.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η εκστρατεία χρησιμοποιήθηκε από εξτρεμιστικές ομάδες και νεοναζιστική προπαγάνδα. Αυτή ήταν η αιτία των δηλώσεων της εβραϊκής κοινότητας στην Ουγγαρία και του ισραηλινού πρεσβευτή.

Φυσικά, η ισραηλινή κυβέρνηση βλέπει τις νεοναζιστικές διαδηλώσεις ως αποτρόπαιες. Αλλά δεν πρέπει να συγχέουμε τις επιθέσεις μιας εξτρεμιστικής περιθωριοποίησης με μια λογική έκφραση δυσαρέσκειας, στην αγενή συμπεριφορά ενός παγκόσμιου δισεκατομμυριούχου που προσπαθεί να επιβάλει μια δημογραφική καταστροφή στις ευρωπαϊκές χώρες.

Τώρα, στην ιστορία των σχέσεων μεταξύ Ισραήλ και Σόρος. Η εχθρότητα του Σόρου προς το Ισραήλ είναι η απάντηση στη συνεχή του εχθρότητα προς το εβραϊκό κράτος. Δεν επικρίνει μόνο τις πολιτικές μιας συγκεκριμένης κυβέρνησης, αλλά χρηματοδοτεί ενεργά οργανισμούς όπως το BDS, θέτοντας υπό αμφισβήτηση το δικαίωμα του Ισραήλ να υπάρχει.

Επιπλέον, ο Σόρος παρενέβη ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία στο Ισραήλ, προκειμένου να φέρει στην εξουσία ανθρώπους με αριστερή -νεοφιλελεύθερη κοσμοθεωρία.

Αυτές τις μέρες, το θέμα της υποτιθέμενης ρωσικής παρέμβασης στην εκστρατεία των αμερικανικών υποθέσεων εμφανίζει αντι-ρωσική έκρηξη λάβας καθημερινά. Οι ανώνυμοι ρώσοι χάκερ είναι ύποπτοι για χάκερ στους διακομιστές των Δημοκρατικών. Εν τω μεταξύ, οι Αμερικανοί χρηματοδότησαν άμεσα την εκστρατεία εναντίον του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Netanyahu το 2015. Αυτό συζητήθηκε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ και στα ισραηλινά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά δεν έχει φτάσει στο κατάλληλο επίπεδο ευαισθητοποίησης του κοινού.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στο Ισραήλ, το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών μεταβίβασε 350 χιλιάδες δολάρια σε έναν διεθνή οργανισμό OneVoice International, για να εργαστεί κατά της εκλογής του Νετανιάχου. Και τώρα, μαντέψτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της OneVoice International; Ποιος ήταν πίσω από αυτή τη φιλελεύθερη παγκοσμιοποιημένη δομή; Φυσικά, ήταν ο Σόρος.

Τονίζουμε: τα χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ προορίζονταν να παρεμβαίνουν στις εκλογές στο Ισραήλ. Όχι μυθικοί χάκερ, αλλά το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών, μαζί με τον Σόρο.

Ωστόσο, το Ισραήλ δεν είναι αντίπαλος των ΗΠΑ, αλλά μια χώρα σύμμαχος. Εάν συμπεριφέρονται κατ ‘αυτόν τον τρόπο σε σχέση με τους συμμάχους, δεν πρέπει όλοι να δούμε πιο προσεκτικά τη μεθοδολογία και το εύρος της παρέμβασής τους στις υποθέσεις των αντίπαλων χωρών;

Το Ισραήλ συνειδητοποίησε αρκετά γρήγορα τι είδους απειλές προκλήθηκαν από μια «πορτοκαλί» επανάσταση. Η Κνεσέτ συζητά επί του παρόντος ένα νομοσχέδιο που θα απαγορεύει την παρέμβαση του Σόρο στις ισραηλινές υποθέσεις μέσω των πολλών ΜΚΟ.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here